Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Marble Tones Blues In Al Zijn Facetten

Zondag 19 maart 2023 | Café Restaurant de Pauw | Warnsveld (Zutphen)
bewaar
Na het uiterst succesvolle optreden in februari van De New Orleans-formatie Dutch All Stars Jazzband, is het bij Jazz at The Peacock tijd voor de blues, ofwel tijd voor de Marble Tones. Ruim 20 jaar geleden besloot mondharmonica-speler pur sang Ben Bouman om samen met 3 companen deze bluesband te formeren.

In al die tijd is de bezetting slechts op één plaats gewijzigd. Maar de unieke sound is bewaard gebleven. The Marble Tones tonen keer op keer dat de blues vele kanten kent: van intiem tot emotievol, van ingetogen tot uitbundig. Ze beheersen dat hele scala tot in perfectie, waarbij bij al hun optredens in binnen- en buitenland plezier in hun eigen spel voorop staat. De liefde voor de blues spat eraf. Swingend, groovend en dynamisch: dat is hun kenmerk! Daarmee en door de enthousiaste en sympathieke presentatie weten ze hun publiek uitstekend mee te nemen in hun boeiende tocht door bluesland. Op het repertoire: veel eigen werk, maar ook bluesklassiekers -uitgevoerd in een eigen jasje- komen voorbij.

De fraaie eigen sound van de Marble Tones is gestoeld op zo’n 20 jaar ervaring en zoeken naar perfectionisme. Dat alles wordt (letterlijk en figuurlijk) nog eens versterkt door de Marble buizenversterkers waar de band gebruik van maakt. Ze zijn door gitarist Arie Jan Folkerts met de hand gebouwd, speciaal toegericht op het versterken van oude bluesmuziek. Door dit alles zijn de
bandleden in staat om hun sound en volume per nummer te sturen.


Aanvangstijden

Zondag 19 maart 2023: 14:30 uur

Zondag 19 maart 2023 van 14.30 uur -17.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 10,00.
 

Bezoekersinformatie

Café Restaurant de Pauw
Rijksstraatweg 11
7231 AA Warnsveld (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda