Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Muzikale familievoorstelling Hofmuziek Slot Zuylen

11 t/m 12 juni 2023 | Museum Slot Zuylen | Oud-Zuilen (Stichtse Vecht)
bewaar
Op zondag 11 juni staat er iets bijzonders op het programma, voor jong en oud. Geniet van een uniek muzikaal uitje op Slot Zuylen, een prachtig kasteel in een bosrijke omgeving nét buiten Utrecht!
De kussens van de troon worden geschud en de juwelen opgepoetst. Het Hof is klaar om je te ontvangen voor een fonkelend feestje. De Koningin en haar gevolg delen hun mooiste schatten met je: muziek van koninklijke allure. In de betoverende setting van de eeuwenoude Gobelinzaal klinken prachtige klassieke klanken, net zoals in vervlogen tijden, afgewisseld met muziek van nu.
Trio Enchanté speelt muziek met humor en creativiteit. Voorafgaand aan het concert kun je genieten van het kasteel, de tuinen, de speciale expositie ‘Aan het Hof’ en lekkere drankjes en hapjes.
Geniet samen met de hele familie, vrienden of collega’s van een bijzondere belevenis in een feestelijke historische sfeer. Iedereen is welkom!

Trio Enchanté
Het Franse Enchanté betekend zowel “aangenaam kennis te maken” als “betoverd”. Dit is ook precies wat je van het trio kunt verwachten: een aangename, verrassende en betoverende muzikale ervaring. Zij zijn altijd op zoek naar bijzondere muziek om hun programma’s mee samen te stellen. Zo worden klassieke en lichtere stukken afgewisseld in hetzelfde programma en staan bekende en onbekende stukken naast elkaar. Zo ook in het programma Hofmuziek. Waarin zowel muziek wordt uitgevoerd van Boccherini en Bach als muziek van Harry Bannink en ABBA.


Aanvangstijden

11 t/m 12 juni 2023: 11:00 uur

• Op zondag 11 juni 2023 zijn er twee voorstellingen ‘Hofmuziek’, om 15.30 uur en om 17.00 uur. De voorstelling duurt ca 1 uur.
• Het kasteel en de tuin zijn geopend tussen 11 en 16 uur. Horeca en terras zijn open tot 18.30 uur.
• Het concert is leuk voor alle leeftijden vanaf ca 8+.

Extra’s
• Bezoek kasteel en kasteeltuinen, inclusief de tijdelijke expositie ‘Aan het Hof’.
• Speciale hui.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 15 en € 12 voor Vrienden van Slot Zuylen.
 

Bezoekersinformatie

Museum Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611 AS Oud-Zuilen (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda