Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Folkconcert van Luuk Lenders

Donderdag 5 oktober 2023 | Arnhems Boeken Café Libertas (ABC Libertas) | Arnhem
Word jij helemaal gelukkig van Ierse folk? Kom dan op donderdagavond 5 oktober naar het Arnhems Boeken Café Libertas, waar multi-instrumentalist Luuk Lenders een concert geeft met Ierse en Nederlandse folk met bijzondere instrumenten.

De Noord-Limburgse Luuk Lenders staat bekend om zijn volksmuziek met Ierse whistles, ocarina's, accordeon, tafelbellen en voetenpercussie. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij je mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

Deze oktober brengt Lenders een goedgevuld dubbelalbum uit met als titel 'Het Groene Woud'. Of je nu houdt van Ierse jigs, reels en hornpipes of heerlijk wilt wegdromen, je kunt je hart ophalen in dit muzikale bos. Lenders speelde met virtuositeit op ruim vijftig verschillende instrumenten om de klankwereld van het bos vorm te geven. Dit album getuigt van een grote muzikaliteit, creativiteit en bovendien een liefde voor de natuur.

Lenders zal tijdens dit concert muziek spelen van zijn nieuwe album, gecombineerd met bekende Ierse folknummers en verrassende acts. Wees welkom!.


Aanvangstijden

Donderdag 5 oktober 2023: 20.00 uur

Het concert vindt plaats in het ABC Libertas in Arnhem op donderdag 5 oktober en duurt van 20:00 tot 21:30 uur incl. pauze.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Vrije donatie aan het boekencafé is toegestaan; het concert is gratis toegankelijk.
 

Bezoekersinformatie

Arnhems Boeken Café Libertas (ABC Libertas)
Klarendalseweg 477-1
Arnhem (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda