Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Noëlle Drost sopraan Maurice Lammerts van Bueren

Zondag 15 oktober 2023 | Fletcher hotel Arion Vlissingen | Vlissingen
Het jonge aanstormende zangtalent Noëlle Drost die voor ons gaat optreden won al snel belangrijke prijzen zoals in 2018 de Gaudeamus Prijs, in 2019 tweede prijs Prinses Christina Concours en de Nationale Halve Finale, in 2022 finalist International Student Liedduo Competition, waaronder de ‘Vrienden van het Lied’ award en laureaat van Classic Young Masters. Ook tijdens het Grachtenfestival 2019, 2020, in 2023 en op Radio 4 was haar talent niet onopgemerkt gebleven. Ze wordt begeleid door Maurice Lammerts van Bueren die een van de beste en belangrijkste begeleiders van vele prominente zangers is.
Het programma Banalités van Noëlle en Maurice mag best bijzonder genoemd worden. Uitgangspunt voor het gehele concert is de cyclus ‘Banalités’ van Francis Poulenc, waarbij 5 afzonderlijke liederen worden uitgediept en verbonden met andere liederen. De verschillende invalshoeken geven een bijzondere kijk op de cyclus van Poulenc.
Zo wordt ‘Hôtel’ geflankeerd door ‘hotelliederen’ van Barber en Eisler, hoort u naast ‘Voyage à Paris’ het bekende ‘Sous le ciel de Paris’ van Edith Piaf, worden de Belgische venen uit ‘Fagnes de Wallonie’ vergezeld van ‘Le plat pays’ van Jacques Brel en versmelten de tranen uit ‘Sanglots’ met Engels leed in Dowlands ‘Flow my tears’.
Terwijl een keur aan kleine meesterwerken de revue passeert komt aan het eind van het recital alles samen en wordt de cyclus nu in zijn geheel uitgevoerd.


Aanvangstijden

Zondag 15 oktober 2023: 11:30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Reguliere kaarten kosten € 16,00.
Studenten € 8,00.
 

Bezoekersinformatie

Fletcher hotel Arion Vlissingen
Boulevard Bankert 266
Vlissingen (Zeeland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda