Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Rivals Live

Zaterdag 9 december 2023 | De Helling | Utrecht
Met uitschieters op de Schaal van Richter als gevolg, tilt deze 5-koppige party-machine ieder feest naar het hoogste level. Tijdens dit energieke spektakel vol met je favoriete meezingers laat The Rivals een spoor van verloren stembanden achter!

Partytenten, campings, festivals: het maakt niet uit waar je The Rivals neerzet. Deze doorgewinterde partymachine speelt je tent vol en je biertap leeg. De succesformule? Hits, hits en nog eens hits! Met een zorgvuldige selectie aan de lekkerste meezingers tillen ze ieder feest naar het hoogste level. Vaak met biertsunami’s en uitschieters op de schaal van Richter tot gevolg.

Eén keer per jaar keren ze steevast terug naar hun favoriete stadsie om voor het Utrechtse publiek te spelen. Na twee stijf uitverkochte edities in de Azotod komen ze nu De Helling op z’n kop zetten. Dat doen ze met een show die de weinig verhullende naam ‘Live, Laugh, Love… Drink Your A$$ Off!’ draagt. Cancel dus maar vast al je plannen voor de volgende dag, want deze voel je nog wel een tijdje.

Zin in een hele avond ongegeneerd meeblêren met de grootste hits van vroeger en nu? Haal dan snel je tickets, want een feestje bouwen kun je aan deze mannen wel overlaten. Met een gelikte show vol virtuositeit, confetti en natuurlijk bier wordt dit er sowieso eentje voor in de boeken!.


Aanvangstijden

Zaterdag 9 december 2023: 19.15 uur

DATUM Zaterdag 9 december 2023
AANVANG 19:15 uur
ZAAL OPEN 18:45 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

17 euro.
 

Bezoekersinformatie

De Helling
Helling 7
3523 CB Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda