Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Voorjaarsconcert met Woodworks

Zaterdag 6 april 2024 | De Koffietuin | Oudelande (Borsele)
Woodworks speelt sinds eind 2010 en heeft naar eigen zeggen een goede live reputatie opgebouwd. Ze traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede.

Als akoestische band zijn ze begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk wordt geen cover uit de weg gegaan.

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken ze gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Ook hebben ze de mogelijkheid hun instrumentarium uit te breiden met volledige drum kit, accordeon en percussie. Verder zingen er twee muzikanten in de band.

Het repertoire wordt elke week groter door de vele optredens die ze hebben het hele jaar door. Ze krijgen elk optreden veel verzoekjes die ze maar al te graag instuderen om ze de week erop te spelen voor het publiek, of nog leuker: Ze proberen het nummer ter plekke te spelen. Geen cover is hen te gek. Ze spelen muziek van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van The Dubliners t/m Nirvana, alles is mogelijk. Jullie zullen versteld staan wat zij als akoestische band kunnen brengen.


Aanvangstijden

Zaterdag 6 april 2024: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop 10-, aan de deur 15,-.
 

Bezoekersinformatie

De Koffietuin
Everingseweg 2g
4436 AA Oudelande (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda