Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

FLUOR x Kosmik Igor x Rens Jaïr en Ome Uncle

Donderdag 30 november 2023 | KOSMIK | Amersfoort
Op donderdag 30 november gaat het dak bij Kosmik eraf! IGOR en Rens, Jaïr & Ome Uncle betreden het podium, een unieke combinatie die je niet wilt missen. De twee acts zijn geprogrammeerd door poppodium FLUOR, voor op het intieme podium van Kosmik.

IGOR
De 23-jarige producer, zanger en rapper Igor maakt een volstrekt uniek geluid binnen de Nederlandstalige muziekwereld. In zijn studio ontmoeten hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst elkaar tot een verrassend jasje. De muziek zit vol catchy hooks, onverwachtse beatswitches, een mix van samples en live-instrumenten en poëtisch-expressieve raps. Live zet hij deze tracks om tot een energieke show. Igor stond daarmee al op podia van onder meer De Melkweg (bovenzaal), TivoliVredenburg (Cloud Nine), Le Guess Who?, Amersfoort World Jazz en Into The Great Wide Open.


Vanaf 2023 is Igor een traject begonnen bij Kosmik x No Man’s Land, een samenwerking tussen twee productiehuizen.

Rens, Jaïr & Ome Uncle
Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Het vunzigste trio uit Amsterdam is een notoire sensatie. Tijdens de energieke, passievolle en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te.


Aanvangstijden

Donderdag 30 november 2023: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

13,50.
 

Bezoekersinformatie

KOSMIK
Heiligenbergerweg 144
3816 AN Amersfoort (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda