Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jeugdorkest Nederland Wintertournee

Zondag 7 januari 2024 | Theater Hanzehof & Buitensociëteit | Zutphen
Laat u deze winter verwarmen door de indrukwekkende klanken van Jeugdorkest Nederland. Het getalenteerde orkest met jonge musici in de leeftijd van 14 tot 21 jaar brengt een selectie van tijdloze klassiekers en hedendaagse verrassingen.

Het concert opent met de krachtige en dramatische tonen van Verdi's ouverture "La forza del destino". Dit stuk, met zijn hartstochtelijke melodieën, vertelt een verhaal van noodlot, liefde en tragiek.

In het tweede stuk verwelkomen we Prinses Christina Concours-finalist António Paulo Martins Melo, die het betoverende altsaxofoonconcert van Henri Tomasi zal vertolken. Tomasi's werk is een combinatie van lyrische passages en virtuoze uitbarstingen. Samen met Melo's uitzonderlijke talent staat dit garant voor een adembenemende uitvoering die u niet snel zal vergeten.

De avond wordt afgesloten met Moessorgski's "Schilderijen van een Tentoonstelling", in een schitterende orkestratie door Maurice Ravel. Dit stuk is een muzikale wandeling door een kunstgalerij, waarbij elk schilderij tot leven komt door de muziek. Van het speelse "Tuileries" tot het majestueuze "De Grote Poort van Kiev", deze muzikale schilderijen zullen u meenemen op een onvergetelijke reis.

Mis deze kans niet om het Jeugdorkest Nederland live te ervaren. Reserveer uw tickets nu voor een avond van muzikale magie en laat u meevoeren door deze jonge talenten!.


Aanvangstijden

Zondag 7 januari 2024: 16.00 uur

van 16.00 - 17.35 inclusief pauze.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaarten regulier € 27,50
Jongeren tot 30 jaar € 10.
 

Bezoekersinformatie

Theater Hanzehof & Buitensociëteit
Coehoornsingel 1
7201 AA Zutphen (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda