Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kerstconcert Arnhem - Es ist ein Ros

Zaterdag 23 december 2023 | Koepelkerk Arnhem | Arnhem
Een Muzikale Reis door de Hemel

Dit jaar neemt Kamerkoor Midden-Gelderland je mee op een hemelse reis door de kerstmuziek. Ons repertoire is zorgvuldig gekozen om je een avond te bieden die zowel tijdloos als modern is, en die de diepe spirituele resonantie van de feestdagen weerspiegelt. Een greep uit ons repetoir:

--
Benjamin Britten's "A Hymn to the Virgin"
Een stuk dat bekend staat om zijn complexe, maar toegankelijke melodieën. Het verkent thema's van moederschap en mystiek, perfect passend bij het kerstseizoen.

"Es ist ein Ros entsprungen" in Variaties
Deze traditionele hymne krijgt nieuwe leven ingeblazen door verschillende componisten als Praetorius, Berg en Distler. Elk arrangement voegt zijn eigen speciale toets toe aan deze klassieker.

Anton Bruckner's Liturgische Muziek
We brengen je Bruckner's "Virga Jesse" en "Locus iste", stukken die bekend staan om hun liturgische diepgang en emotionele rijkdom.
--

Over Kamerkoor Midden Gelderland
Wij zijn een jong ensemble dat streeft naar muzikale excellentie, en dat is te horen in elk akkoord en elke noot die we zingen. Onder leiding van de gepassioneerde Rob Kaptein komen we vanuit alle hoeken van het land samen om deze bijzondere kunstvorm te cultiveren.

Waarom deze avond niet te missen is
In een wereld waar chaos vaak regeert, dient muziek als een baken van hoop en vreugde. Dit kerstconcert is meer dan een muzikale showcase; het is een.


Aanvangstijden

Zaterdag 23 december 2023: 20.00 uur

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen bij ons concert in de Koepelkerk te Arnhem! U bent welkom vanaf 19:30. Alvorens u vertrekt, willen wij u graag informeren dat er *geen parkeermogelijkheden* zijn bij de Koepelkerk zelf.

*Alternatieve Parkeeropties:*

*Station Arnhem* & *Parkeergarage Musis*.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Koepelkerk Arnhem
Jansplein 60
6811 GD Arnhem (Gelderland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda