Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Folkconcert van Luuk Lenders

Zondag 17 maart 2024 | Zalmpodium | Millingen aan de Rijn (Berg en Dal)
St. Patrick’s Day in ’t Zalmkerkje met fluitentovenaar Luuk Lenders

Word jij helemaal gelukkig van Ierse folk? Kom dan op zondagmiddag 17 maart naar ’t Zalmkerkje in Millingen aan de Rijn, waar multi-instrumentalist Luuk Lenders een concert geeft met Ierse en Nederlandse folk op bijzondere instrumenten.

Luuk Lenders staat bekend om zijn volksmuziek met Ierse whistles, ocarina's, accordeon en voetenpercussie. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij je mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

In oktober 2023 bracht Lenders zijn nieuwe album ‘Het Groene Woud’ uit. Of je nu houdt van Ierse jigs, reels en hornpipes of heerlijk wilt wegdromen, je kunt je hart ophalen in dit muzikale bos. Lenders speelde met virtuositeit op ruim vijftig verschillende instrumenten om de klankwereld van het bos vorm te geven. De schitterende albumhoes is ook door Lenders getekend.

Lenders zal tijdens dit concert muziek spelen van zijn nieuwe album, gecombineerd met bekende Ierse folknummers en verrassende acts. Op 17 maart is het tevens de Ierse nationale feestdag St. Patrick's Day! Een extra speciaal moment om prachtige Ierse volksmuziek te ervaren. Wees welkom!
Na afloop van het concert is zijn nieuwe album verkrijgbaar en ook een serie mooie kunstkaarten in het teken van Het Groene Woud.


Aanvangstijden

Zondag 17 maart 2024: 14.00 uur

Het concert vindt plaats op het Zalmpodium in in Millingen aan de Rijn en duurt van 14:00 tot 15:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Dit concert is op basis van donatie, neem contant geld mee. Na afloop van het concert is tevens Luuks nieuwe album verkrijgbaar en ook een serie mooie kunstkaarten in het teken van Het Groene Woud.
 

Bezoekersinformatie

Zalmpodium
Zalmstraat 8
Millingen aan de Rijn (Gelderland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda