Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Thin Lizzy tribute by The Lizzy Legacy

Zaterdag 25 mei 2024 | JC Enter | Houten
JvA Producties B.V. Organiseert op 25 mei 2024 een tribute to Thin Lizzy door The Lizzy Legacy in JC Enter in Houten om 21:00 uur. De deuren gaan om 20:00 open. Enter wordt voor de gelegenheid een rockpodium. Thin Lizzy is een Ierse hardrockband. De kern van de band vormden zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. Een tribute aan het Thin Lizzy van de 70-er en vroeg 80-er jaren. Thin Lizzy op zijn best met goede songs, stevige gitaren en een klassieke hardrock sound. Kenmerkend voor de groep was ook de opstelling waarin twee leadgitaristen centraal stonden met hun harmonieuze prachtige samenspel. The Lizzy Legacy zal u meenemen naar de hoogtijdagen van deze legendarische band. ‘The boys are back in town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Emerald’, 'China Town' en ‘Dancing in the moonlight’ komen zeker voorbij tijdens het optreden.

De muziek van Thin Lizzy kenmerkt zich door rauwe energie en een enorme dynamiek, van tijdloze rocksongs tot mierzoete ballads; precies dat waarin de muzikanten van The Lizzy Legacy zich thuis voelen. De samenstelling van Thin Lizzy wisselde in de loop der jaren regelmatig. Naast frontman zanger/bassist Phil Lynott waren de belangrijkste leden Brian Robertson en Scott Gorham. Ook Gary Moore en Snowy White hebben deel uitgemaakt van de bezetting. Phil Lynott stond bekend als een extravagante maar briljante zanger, bassist, componist en poëet. Hij schreef vaak maatschappijkritische teksten. Over het optreden 15 - 10-2022 waren velen.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 mei 2024: 20.00 uur

JvA Producties B.V. organiseert op 25 mei 2024 een tribute to Thin Lizzy door The Lizzy Legacy in JC Enter in Houten om 21:00 uur. De deuren gaan om 20:00 open. Het concert duurt tot ongeveer 23:30 en aansluitend nog een DJ met rockmuziek.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaarten kosten 15 euro excl. ticketfee t.z.t te koop via jvaproducties kaartverkoop powered by eventix.
 

Bezoekersinformatie

JC Enter
Hefbrug 1
Houten (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Sint Aegtenkapel
    Intieme en sfeervolle kapel uit de Middeleeuwen in het oude centrum. .. »
  • De Gelderlandfabriek
    Dé culturele hotspot van de Betuwe .. »
  • De Vorstin
    Het thuishonk voor een dynamische popcultuur in mediastad Hilversum .. »
Zet alvast in je agenda