Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Chicago Funk - The Tribute to Earth Wind & Fire

Vrijdag 28 juni 2024 | Theater De Flint | Amersfoort
The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire en zal de AFASzaal van Flint Theater op 28 juni 2024 omtoveren tot de grootste disco-, soul- en funktempel van Nederland!

Al meer dan 50 jaar is Earth, Wind & Fire synoniem aan groovy discobeats en volle dansvloeren. The Chicago Funk heeft, als runner-up van het SBS6-televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ in seizoen 2, bewezen dat de magie van de oude soul, funk & disco nog steeds leeft. Ook kregen ze tijdens hun theatertour alle zalen aan het dansen op de muziek van Earth, Wind & Fire!

De originele popgroep Earth, Wind & Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en geëerd worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.

Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Verwacht diverse extravagante kostuumveranderingen, de kenmerkende hoge zangnoten en groovy en meeslepende beats. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tributeband.

Trek je meest uitbundige disco-outfit aan en “Revive the 70’s & 80’s Again” met The Chicago Funk.

Opgelet: stilstaan is geen optie!.


Aanvangstijden

Vrijdag 28 juni 2024: 20.00 uur

Aanvang 20:00 met een pauze van 30 minuten. Aan het eind kan het publiek dansen tot 01:00 (DJ) Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.
Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree € 33,50 inclusief een pauzedrankje. Parkeermogelijkheden in de omgeving en parkeergarage. Restaurant in het theater aanwezig voor eventueel dineren voorafgaand. Meer info theater te vinden op pagina van Theater De Flint Amersfoort.
 

Bezoekersinformatie

Theater De Flint
51-a
3812 CB Amersfoort (Utrecht)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Edesche Concertzaal
  Prachtig gelegen concertzaal op de Veluwe met een zeer gevarieerd programma. .. »
 • Zomerconcert Goois Vrouwenkoor
  100 enthousiaste Gooise vrouwen gaan een swingend optreden geven .. »
  30 juni
 • Projectorkest Midden Nederland
  Tribute to the past: een ode aan overleden componisten en muzikanten .. »
  30 juni
Uitgelicht