Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Back to 80s & 90s

Zaterdag 27 mei 2023 | Kofa | Vlaardingen
Zin in een feestje dat je terugbrengt naar de jaren '80 en '90? Kom dan op vrijdag 27 mei 2023 naar Kofa Vlaardingen voor een onvergetelijke avond! DJ Rogier Dulac zal van 21 uur non-stop draaien en je meenemen op een muzikale reis door deze legendarische decennia.

Tijdens dit feest kun je genieten van alle hits die je kent en waarvan je houdt, van Madonna tot Michael Jackson, van Bon Jovi tot Backstreet Boys en alles daartussenin. Het is de perfecte gelegenheid om te dansen op de nummers waar je als tiener op uit je dak ging en herinneringen op te halen aan de goede oude tijd.

Maar dat is nog niet alles! Bij Kofa Vlaardingen kun je ook genieten van een gezellige sfeer, goede drankjes en lekker eten. Het is de ideale plek om samen te komen met vrienden en te genieten van een avond vol nostalgie en plezier.

Als je op zoek bent naar een geweldige avond uit, zoek dan niet verder! Kom naar Kofa Vlaardingen op 27 mei 2023 en laat je meeslepen door de beste hits uit de jaren '80 en '90. DJ Rogier Dulac zal je vermaken met zijn onmiskenbare talent en je de hele nacht laten dansen. Mis het niet!.


Aanvangstijden

Zaterdag 27 mei 2023: 21:00 uur

21:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Prijzen

€2,50.
 

Bezoekersinformatie

Kofa
Zomerstraat 41
3131 EW Vlaardingen (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda