Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Back to the 80s & 90s

Zaterdag 2 maart 2024 | Kofa | Vlaardingen
Stap terug in de tijd en beleef de magie van de jaren 80 en 90 opnieuw met het evenement `Back to 80s & 90s' met DJ Rogier Dulac! Markeer je kalender voor 2 maart 2024 en bereid je voor op een avond vol nostalgie, plezier en dans. Het feest begint om 20:30 uur en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

DJ Rogier Dulac, bekend om zijn passie voor retro muziek, zal de beste hits uit de jaren 80 en 90 draaien, waardoor je niet anders kunt dan de dansvloer op te gaan. Of je nu fan bent van de swingende disco of de iconische pop, er is iets voor iedereen!

De avond biedt meer dan alleen geweldige muziek. Met een volledig uitgeruste bar kun je genieten van je favoriete drankjes terwijl je je onderdompelt in de sfeer van de goede oude tijd. De ruime dansvloer biedt genoeg ruimte voor iedereen om zich uit te leven en de hele nacht door te dansen.

Mis deze kans niet om herinneringen op te halen en nieuwe te creëren op het `Back to 80s & 90s' evenement met DJ Rogier Dulac. Koop je tickets nu en laat je meenemen op een reis terug in de tijd waar de muziek nooit sterft. We zien je daar!.


Aanvangstijden

Zaterdag 2 maart 2024: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de party zelf.

Bezoekersinformatie

Kofa
Zomerstraat 41
3131 EW Vlaardingen (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Party | Dance event

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Afrovision
  19 april
 • Shake It
  26 april
 • Silent Oranje Disco
  23 april
 • JUST 90's Party • Vlaardingen
  4 mei
Zet alvast in je agenda