Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Amsterdam 2030 by Polestar

28 mei t/m 18 juni 2021 | Polestar Space | Amsterdam
Vanaf 28 mei zijn kunstwerken van een duurzame hoofdstad in 2030 te bewonderen en ervaren in de Polestar Space in Amsterdam. In de expositie deelt het elektrische performance-automerk uit Zweden samen met Nederlandse stedelijk ontwerpers zijn visie op de stad in 2030, zodra diesel- en benzineauto's niet langer de straten kleuren. De multizintuiglijke expositie dient als inspiratie en motivatie om met elkaar naar oplossingen te blijven kijken voor een schonere en gezondere stad.

Ervaar een duurzame hoofdstad
Een toekomstig Amsterdam wordt tot leven gebracht in de expositie ‘Amsterdam 2030, by Polestar’. De verschillende kunstinstallaties zijn gecreëerd door de stedelijk ontwerpers van One Architecture, VenhoevenCS en designer Max Tuinman. Samen delen ze hun visie op hoe een emissievrij Amsterdam er op termijn uitziet, door verschillende keuzes op het gebied van duurzaamheid, innovatie en design.

De ontwerpers nemen bezoekers mee in hun verschillende ideeën over een efficiënter gebruik van de straten, het creëren van meer ruimte voor groen of welke impact het vertragen van stadsverkeer heeft voor nieuwe geluiden en geuren in de stad. Dit alles is vormgegeven in drie verschillende kunstinstallaties die alle zintuigen prikkelen.


Aanvangstijden

28 mei t/m 18 juni 2021: 00:00 uur

De exacte openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Polestar Space
Van Baerlestraat 2-4
1071 AW Amsterdam (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Architectuur

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda