Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Perfect Nature Amstelpark Test Site

22 april t/m 19 juni 2022 | Zone2Source | Amsterdam
Perfect Nature: Amstelpark Test Site is een groepstentoonstelling en veldwerk onderzoek. Het project onderzoekt hoe lokale en inheemse kennis zich verhoudt tot wetenschappelijke methodologie. Wat is de impact die wetenschappelijke classificatiesystemen van de natuurlijke wereld hebben op onze relatie met flora en fauna? De wetenschappelijke representaties van natuur zijn bijvoorbeeld geweven in de handel van planten, plantaardige geneesmiddelen en grondstoffen. De kunstwerken in deze tentoonstelling tonen een andere (overschaduwde) zijde van natuur, namelijk de representaties van lokale culturele kennis waarin andere relaties tot de natuurlijke wereld aan het licht komen.

Tijdens de tentoonstelling ontwikkelen kunstenaars Neil White & Tina O’Connell een nieuw werk in de achterruimte van het Glazen Huis. De verbreding van botanische kennis wordt vervolgd in de Orangerie met het filmprogramma Animistic Apparatus. De filmselectie door May Adadol Ingawanij en Julian Ross wijdt zich aan Zuidoost-Aziatische kunstenaars die ecologie verbinden met spiritualiteit.


Aanvangstijden

22 april t/m 19 juni 2022

Vrijdag - zondag van 13.00 - 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Zone2Source
Amstelpark 4
1083 HZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht