Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Open Atelierroute Baarn

27 t/m 28 augustus 2022 | Wim Hogeveen Mannen | Baarn
Maak kennis met Baarnse kunstenaars en hun werk tijdens de 16e Open Atelierroute in Baarn! Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 stellen 35 Baarnse kunstenaars van de website uur hun atelier of expositieruimte open voor publiek.

Elk mens heeft een eigen voorstelling of innerlijk beeld over een gedachte, gevoel, voorwerp, gebeurtenis, landschap, etc. Een kunstenaar geeft zijn of haar authentieke, innerlijke beeld vorm en brengt dit tot uitdrukking via disciplines als bijvoorbeeld schilderen, textielbewerking, beeldhouwen, houtbewerking, keramiek en glas-in-lood. Zo kan een kunstwerk bij de kijker iets teweeg brengen, omdat er een bepaald gevoel of kijk op de wereld in beweging wordt gezet.
Elke kunstenaar heeft affiniteit met een bepaald materiaal of een bepaalde techniek om tot uitdrukking te komen. Ze vertellen u hier graag over. U bent dan ook van harte welkom om te kijken, te ontmoeten, te genieten en te verwonderen!

Er is een een gevarieerd aanbod van kunstenaars. De Centrale Expositie en tevens het startpunt van de route is bij Wim Hogeveen Mannen, gevestigd aan de Laanstraat 65-D, 3743 BB Baarn. Er ligt een gratis kleurenfolder met plattegrond voor u klaar, waarop u uw route kunt uitstippelen.
Hier kunt u al op dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus tussen de website een voorproefje komen nemen. Tijdens het Open Atelier-weekend is de Centrale Expositie bij Wim Hogeveen Mannen geopend van de website uur.

De 16e Open Atelierroute in Baarn, mis het niet!.


Aanvangstijden

27 t/m 28 augustus 2022: 11:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Wim Hogeveen Mannen
Laanstraat 65-d
3743 BB Baarn (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda