Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Van Klingeren-wandkleden-Van Eijden-Calis-keramiek

26 september t/m 23 oktober 2022 | de kleine toonzaal | Huizen
bewaar
Van 26 september t/m 23 oktober zijn de wandkleden van Nora van Klingeren en de keramiek van Edith van Eijden-Calis te zien in galerie De Kleine Toonzaal in Huizen

Nora van Klingeren maakt wandkleden of wandtextiel van vervilte wol en handgeschilderde en gezeefdrukte zijde. Zij zoekt in haar werk graag naar combinaties van technieken of naar combinatie van materialen zoals constructies in staal en andere materialen. Het vervilten van wol in combinatie met zijde geeft structuur en diepte aan de kleden. De wandkleden bestaan uit vrij werk en werk in opdracht en variëren sterk in maat, van heel klein tot heel groot.

Edith van Eijden-Calis werkt met keramiek en is gespecialiseerd in de Raku- en Naked Raku stooktechnieken. Ook Edith is constant op zoek naar nieuwe vormen en combinaties met andere materialen waarmee ze een eigen stijl creëert en zich hierbij laat inspireren door alles om haar heen wat samen met het verrassingselement van de stooktechnieken resulteert in een uniek eindproduct. Al haar werken zijn unica.

Iedereen is van harte welkom op de opening zaterdag 1 oktober om 15.00 uur. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen. Meer informatie is te vinden op de site.


Aanvangstijden

26 september t/m 23 oktober 2022: 13:00 uur

Geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

de kleine toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda