Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstmanifestatie CareFull 1

10 september t/m 30 oktober 2022 | Online en op locatie | Art Utrecht / CareFull | Utrecht
bewaar
10 september - 30 oktober Utrecht + omgeving
De stad Utrecht is weer een bijzonder evenement rijker! Art Utrecht brengt ruim 50 kunstenaars naar 20 bijzondere locaties in en rond Utrecht in een gratis toegankelijke kunstmanifestatie.
Voor kunst- en cultuurliefhebbers mag een bezoek dit najaar aan Utrecht niet ontbreken. In september en oktober zijn er allerlei bijzondere kunstprojecten, locaties, musea en buitenplaatsen te bezoeken.
De kunstmanifestatie maakt een slinger door de oude binnenstad, maar doet ook de bijzondere buitenplaatsen en tuinen in en rond Utrecht aan. Stap dus op je (OV) fiets en ontdek kunst, erfgoed
en natuur in Utrecht. Er is voor ieder wat wils. Je kunt kunstinstallaties, tentoonstellingen, en performances bezoeken in de oude binnenstad - in hofjes, galeries en musea - maar ook deelnemen aan wandelingen en ervaringsdiners. Ook zijn er projecten op diverse bijzondere locaties zoals een hooischuur, de kloostertuin van Buitenplaats Doornburgh, Landhuis Oud Amelisweerd en in het fort van het Waterliniemuseum in Bunnik. CareFull is een project dat gaat over ‘zorg’ in de breedste zin van het woord. Zorg voor elkaar, je omgeving, natuur en jezelf. De kunstenaars reflecteren op de thema’s van nu. Kijk op de CareFull website voor alle locaties + tijden + makers in het blokkenschema.


Aanvangstijden

10 september t/m 30 oktober 2022: 10:00 uur

Zie website CareFull blokkenschema voor openingstijden +locaties + kunstenaars enzo.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Art Utrecht / CareFull
Mgr. Van de Weteringstraat 13b
Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: