Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstroute Oostkapelle

26 t/m 27 augustus 2022 | Het Kaslokaal | Oostkapelle (Veere)
Kunstenaars die deelnemen aan de Kunstroute Oostkapelle worden uitgedaagd om één kunstwerk aan de hand van een thema te creëren. Dit jaar is er gekozen voor het thema “mobiel”. Ook benieuwt of kunstenaars geïnspireerd zijn geraakt door dit thema?

We zijn lange tijd immobiel geweest omdat we ons niet over de wereld konden verplaatsen. In de huidige tijd zijn we altijd mobiel bereikbaar. Worden we rustig van een prachtige mobiel voor boven de wieg? Afgelopen jaar hebben veel mensen stilgezeten het is dus tijd om mobiel te worden en onszelf in beweging te zetten! Een rondje Kunstroute draagt daar zeker aan bij.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs op de verschillende locaties. De route leidt langs plaatsen die vaak voor publiek gesloten zijn. Men kan overal instappen op de route aan de hand van de uitgebreide folder, welke huis aan huis bezorgt wordt in Oostkapelle. Er zal een overzichtstentoonstelling bij het Kaslokaal worden opgesteld. In de folder staan afbeeldingen van kunstwerken van alle deelnemers en een plattegrond. Aan de hand hiervan kan men bepalen welke adressen bezocht gaan worden. Alle kunstenaars zijn woonachtig in Oostkapelle of hebben binding met het dorp. Doordat elke deelnemer een gast mag uitnodigen is de route zeer veelzijdig. Vele verschillende kunstvormen worden geëxposeerd. Te denken valt aan keramiek, schilderijen, quilts, glaskralen en spinnen.


Aanvangstijden

26 t/m 27 augustus 2022: 10:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Het Kaslokaal
Noordweg 33a
Oostkapelle (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda