Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Power of Collaboration

15 september t/m 16 oktober 2022 | Treehouse NDSM | Amsterdam-Noord (Amsterdam)
bewaar
The Power of Collaboration is een tentoonstelling waarin lokale kunstenaars gedurende een maand ingan op het gigantische potentieel -en de verschillende aspecten- van collectief denken en handelen. De groepstentoonstelling omvat 9 projecten, evenals een aantal lezingen en workshops.

The Power of Collaboration probeert afstand te nemen van Westerse focus op het individu en te reflecteren op het enorme netwerk van verbindingen en interacties die ook altijd aan de basis staan van elke transformatieve actie. Binnen een gemeenschap (of dat nu menselijk, meer-dan-menselijk of beide is), werken de leden samen voor bescherming, voeding, of gewoon voor hulp om zich te verplaatsen. Zelfs de kleinste samenwerking kan enorme implicaties hebben en kan de drijvende kracht zijn achter de verandering die nodig is om de meest urgente problemen aan te pakken.

Maar deze uitwisselingen verlopen niet zonder spanning. Hoe navigeren we door de spanning tussen individualiteit en collectiviteit? Wat zijn de grenzen die we onszelf stellen of die ons gesteld worden? Wat zijn de voorwaarden voor een echte dialoog? Hoe zou echt samenleven tussen soorten er uitzien, gesteld dat we in staat zouden zijn over ons antropocentrische wereldbeeld heen te stappen?

Deelnemende kunstenaars: Brechtje van Dijk, Liesje van den Berk, Kam Seng Aung en Joshua Weitzel, Bruna Souza, Marte van Haaster, Antrianna Moutoula en Ella Tighe, Lies Aris en Judith Segers, Margot Domart, Adriana Rhode en Esther Kin.


Aanvangstijden

15 september t/m 16 oktober 2022

15 sep - 16 okt
Openingstijden: donderdag tot zondag van 12u tot 18u.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Treehouse NDSM
T.t. Neveritaweg 57
1033 WB Amsterdam-Noord (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda