Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunst in de etalage

10 t/m 30 september 2022 | VVV Purmerend | Purmerend
bewaar
Op zaterdag 10 september 2022 wordt om 11.00 uur Kunst in de etalage feestelijk geopend bij Fred's Atelier aan de Breedstraat 16. Astrid Lagerburg, deelnemer van de Kunst- en Etalageroute en tevens werkzaam bij Fred's Atelier als artistiek begeleider, zal iets vertellen over de geschiedenis van Fred's Atelier. Daarna is er gelegenheid het kunstatelier achterin de winkel te bezoeken en zullen twee van hun kunstenaars iets vertellen over het werk dat daar te zien is.

Drie weken voorafgaand aan de Kunstroute Purmerend (die plaats vindt op 1 & 2 oktober) stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages beschikbaar aan de kunstenaars. In elke deelnemende winkel is minimaal één kunstwerk van een kunstenaar te zien; dit keer een vrij werk zonder een vooraf opgegeven thema. Er is een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen. Wandelend langs de etalages kunt u zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan de Kunstroute in het eerste weekend van oktober. De wandelroute en het gratis routeboekje van de Kunstroute zijn vanaf 10 september verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels. Beide routes zijn ook te downloaden op de website van Kunstcollectief Purmerend.

Kunst in de etalage en Kunstroute Purmerend zijn activiteiten van het Kunstcollectief Purmerend, dat als doel heeft lokale kunstenaars meer zichtbaar te maken.


Aanvangstijden

10 t/m 30 september 2022: 11:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

VVV Purmerend
Peperstraat 35
1441 BH Purmerend (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda