Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstroute Purmerend

1 t/m 2 oktober 2022 | VVV Purmerend | Purmerend
bewaar
Net zoals de afgelopen 20 jaar staat Purmerend het eerste weekend van oktober in het teken van de Kunstroute. 35 lokale kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend hun atelier of gastlocatie om u kennis te laten maken met hun werken. Verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd, zodat er voor u een gevarieerd aanbod is. U wordt gastvrij ontvangen en kunt hun kunst vrijblijvend bekijken. Uiteraard zal de kunstenaar enthousiast vertellen over zijn/haar werkwijze.

In hun exposities staan de kunstenaars stil bij 20 jaar Kunstroute, die zich heeft ontwikkeld van een stichting die alleen de route organiseerde naar een Kunstcollectief met een breed palet van activiteiten. Dit doen zij door iets van hun eigen artistieke ontwikkeling te laten zien. Bijvoorbeeld hoe zij zijn begonnen als kunstenaar en waar ze nu staan.

2022 is ook het jaar van de fusie van de gemeenten Purmerend en Beemster. Daarom hebben we dit jaar als gastexposant het kunstproject Ode aan de Beemstervrouw, met portretten van 14 vrouwen van de Utrechtse beeldend kunstenaar Jeroen Hermkens (routenummer 13).

U kunt uw bezoek voorbereiden door wandelend langs 28 etalages in de Purmerendse binnenstad alvast kennis te maken met de deelnemende kunstenaars. De wandelroute Kunst in de etalage en het gratis routeboekje van de Kunstroute zijn verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels of te downloaden op onze website.


Aanvangstijden

1 t/m 2 oktober 2022: 11:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

VVV Purmerend
Peperstraat 35
1441 BH Purmerend (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda