Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie John Nieland 'als een stille rode draad'

16 september t/m 16 oktober 2022 | Warnars & Warnars | Naarden (Gooise Meren)
bewaar
Voor de expositie 'als een stille rode draad' heeft Nieland een selectie samengesteld van olie-werken op doek en een serie werken op papier over woordeloze connecties en onzichtbare verbindingen, niet gebonden aan tijd, plaats of omstandigheden.

Daar waar de wereld stil stond, sloop het leven voort en regen indrukwekkende gebeurtenissen in het leven van Nieland zich als een rode draad aaneen. Het verlies van zijn moeder, de zorg voor zijn verslagen vader en een liefde op afstand veroorzaakten turbulente emoties en nieuwe inzichten. In zichzelf gekeerd schilderde Nieland verder, kregen werken een diepere gelaagdheid en betekenis, geïnspireerd door het manifest en gedachtegoed van de CoBrA beweging.

Nieland: “’als een stille rode draad’ staat voor je weg blijven vervolgen, creëren vanuit het hart en stellig geloven in de speling van het lot.”

​Na zijn ‘Hommage aan Lucebert’ keert Nieland met ‘als een stille rode draad’ terug bij Warnars & Warnars Art Dealers Naarden Vesting.
​.


Aanvangstijden

16 september t/m 16 oktober 2022: 12:00 uur

Op 16 september tussen 19.00 en 22.00 uur vindt de feestelijke opening plaats bij Warnars & Warnars Art Dealers Naarden.
Vervolgens is de expositie te bezoeken op donderdag t/m zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Warnars & Warnars
Marktstraat 29
Naarden (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda