Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Max in Car Toon

14 augustus t/m 9 oktober 2022 | Stichting Zandvoorts Museum | Zandvoort
bewaar
Het Zandvoorts Museum toont een nu al legendarische tentoonstelling gemaakt door Toon van Driel in samenwerking de CAR ART organisatie.

Toon van Driel: “Toen Max wereldkampioen werd brak ik de tent af. Dat deed ik al bij elke race en gelukkig is de band met mijn buren nog steeds goed.

In zijn eentje bezorgt Max me elke race hartkloppingen. Deed Jos al destijds.16 jaar woonde ik in Zandvoort en toen het Zandvoorts Museum mij vroeg om een cartoonreeks van Max te maken, zag ik er vreselijk tegenop. Ik liet het waaien. Dat lukt in Zandvoort wel. Tot ik niet meer terug kon. Ik moest nu een race rijden, wist ik, want ik lag op achterstand en had zeker geen pole. Gelukkig haalde ik meteen bij de start mezelf in. Ik was m'n eigen DRS, ging door roeien en ruiten. Kon niet stoppen en maakte er ongevraagd plankend grote platen bij. Ik had een goed team om me heen. Toen ik als eerste onder mijn geblokte vlag doorging, schreeuwde ik net als Max; Yeeeeeesssssssss!!!!! Ik had mijn race gewonnen!

Ik ben krankjorum trots op Max, op Jos en stiekem toch ook wel op mijn werk. Ik blijf er naar kijken. En hopelijk jullie ook.

Deze tenTOONstelling is te gek om los te rijden! “

CAR ART
Deze expositie die mede mogelijk is gemaakt door Zandvoort Beyond is te zien op 3 locaties in Zandvoort: Zandvoorts Museum en in het Pop Up Museum Raadhuis (12 augustus t/m 9 oktober) en het wagen- en kunstpark op het Burgemeester van Fenemaplein aan de Boulevard (12 augustus t/m 4 september).


Aanvangstijden

14 augustus t/m 9 oktober 2022: 11:00 uur

Zandvoorts Museum is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Jeugd tot 18 jaar: gratis
Volwassenen: € 5,00
Combinatieticket Zandvoorts Museum & Raadhuis: € 6,50.
 

Bezoekersinformatie

Stichting Zandvoorts Museum
Swaluëstraat, 1
2042 KA Zandvoort (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda