Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Het moet schuren

7 t/m 23 oktober 2022 | Raadhuis voor de Kunst | Velsen-Zuid (Velsen)
bewaar
In oktober is er een afwisselende expositie in het Raadhuis voor de Kunst (het voormalige Raadhuis) in Velsen Zuid. De exposanten zijn gepassioneerde kunstenaars die samen de afgelopen vier jaar een opleiding bij Crejat, de nieuwe academie in Alkmaar, volgden. De meeste kunstenaars schilderden voor deze opleiding ook al meerdere jaren. Samen vormen zij de groep “CreArte”.

Wat maakt een schilderij interessant, eigen en verrassend? Perfectionisme loslaten, op gevoel schilderen, op ontdekking gaan, zien wat er ontstaat. Welk gevoel komt er naar de oppervlakte als je kijkt naar een werk? De expositie ”Het moet schuren” is van 2 tot 23 oktober te zien op vrijdag, zaterdag en zondag Op die dagen zijn ook een aantal kunstenaars persoonlijk aanwezig om u het een en ander over het werk te vertellen en/of uw vragen te beantwoorden.

De deelnemende exposanten zijn: Renate van den Berg, Meta de Groot, Floris Kristensen, Gea Nagel en Ria Wester. Het afgelopen jaar zochten zij de uitdaging om een thema steeds verder uit te diepen en te experimenteren met kleur, compositie, materie en vormgeving. Het resultaat kunt u komen bewonderen.


Aanvangstijden

7 t/m 23 oktober 2022: 13:00 uur

Op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Raadhuis voor de Kunst
Torenstraat 7
1981 BC Velsen-Zuid (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Schilderkunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda