Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Wout Koppers houten beelden en Irene v

21 november t/m 17 december 2022 | de kleine toonzaal | Huizen
bewaar
Van 21 november t/m 17 december zijn de houten beelden van Wout Koppers en de tekeningen/schilderijen van gemengde technieken van Irene van den Bos te zien in galerie De Kleine Toonzaal in Huizen.

Irene van den Bos toont werk met het thema 'Childhood'. Begrippen als TIJD en daarmee samenhangend Kwetsbaarheid en Sterfelijkheid hebben haar altijd gefascineerd. Werken die zij heeft gemaakt naar aanleiding van oude foto's zijn persoonlijke reflecties op een voorbije tijd.

Wout Koppers toont deze expositie zijn houten abstracte beelden. Hij werkt en taille directe (rechtstreeks in het hout zonder voorstudies en vanuit de mogelijkheden die het materiaal biedt). Met handgereedschap zoals guts en beitel zoekt hij zijn weg van amorfe vorm tot een object.

Iedereen is van harte welkom op de opening zaterdag 26 november om 15.00 uur. De kunstenaars zullen op deze opening aanwezig zijn en zijn bereid hun werk toe te lichten. Natuurlijk kunt u ook op een andere dag van de kunst genieten of kunst kopen. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de website.


Aanvangstijden

21 november t/m 17 december 2022: 11:00 uur

geopend van 13 tot 17 uur (dinsdag en zondag gesloten).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

In Huizen is parkeren gratis, maar met parkeerkaart.
 

Bezoekersinformatie

de kleine toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda