Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

11 kunstenaars in de kapel

3 t/m 5 maart 2023 | Kunstkapel | Amsterdam
Elf kunstenaars presenteren hun werk in een tentoonstelling in de fantastische ruimte van de Kunstkapel te Amsterdam. Het initiatief is ontstaan in Corona tijd, toen veel musea en galeries gesloten waren; maar door de lock down kon de tentoonstelling twee keer niet plaats vinden. Er is een spannende mix van divers werk te zien en sommige werken gaan een gesprek met elkaar aan.

Zo zijn er Saar Scheerling’s ‘Talismannen’ gemaakt van oude matrassen, minimalistische sculpturen van Britte Koolen en geometrische schilderijen van Paul Ouderkerk. Organisator Sonja Cabalt laat er de serie ‘Pods’ en een installatie zien. Verder textiele wandobjecten van Chris van Veghel, Marjo Postma met tufties en keramiek en geborduurde portretten van Lia de Jonghe. Er zijn foto’s van JD Hali en poëtische ‘Bildnis’ van Johnny Mae Hauser naast grote wandtapijten ‘Dashes’ van orange or red en een wandkleed van Sarai van de Boel. Bij de entree is er een verkooppunt met kunstenaarsboeken en klein werk.

De kunstenaars zijn zelf aanwezig om over hun werk te vertellen. Er kan een hapje en een drankje genuttigd worden in de kapel lounge. Welkom op de opening op donderdag 2 maart van 17.00 - 20.00 uur.


Aanvangstijden

3 t/m 5 maart 2023: 12:00 uur

iedere dag van 12:00 - 18:00
De opening op donderdag 2 maart is van 17:00 - 20:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Kunstkapel
Prinses Irenestraat 21
1077 WT Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda