Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

KunstRonde Vecht & Plassen

20 t/m 21 mei 2023 | Pauluskerk | Breukelen (Stichtse Vecht)
bewaar
Hou je van abstracte schilderijen, realisme, glaskunst of fotografie? Of beelden van brons, keramiek of steen? Tijdens de KunstRonde is er een zeer diverse collectie kunstwerken te zien van 27 kunstenaars en 2 galerieën. Verschillend in stijl, techniek, ambacht en prijs. Alleen professionele kunstenaars doen mee aan de KunstRonde Vecht & Plassen.

Met kunstwerken tussen € 100 en 10.000 is het goed mogelijk dat je tijdens het weekend tegen een kunstwerk aanloopt dat past bij jouw interieur én portemonnee.

De KunstRonde is al lang een begrip voor de wijde omgeving: in het 3e weekend van mei presenteren de kunstenaars hun werk. De route bestrijkt het gebied van Maarssen tot Vreeland en langs de plassen van Kortenhoef, ‘s-Graveland en Loosdrecht tot aan Tienhoven.

De groepsexpositie in de Pauluskerk in Breukelen toont van elke deelnemer één kunstwerk. Zo krijg je een goede indruk van wat de KunstRonde te bieden heeft. Er is een overzichtsboekje met foto's van kunstwerken en de plattegrond.


Aanvangstijden

20 t/m 21 mei 2023: 11:00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Pauluskerk
Straatweg 37
3621 CM Breukelen (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda