Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie beelden en schilderijen

10 juli t/m 5 augustus 2023 | de kleine toonzaal | Huizen
bewaar
Van 10 juli t/m 5 augustus 2023 zijn de beelden van Michiel Linders en de schilderijen van Lenie Bos te zien in galerie De Kleine Toonzaal in Huizen. De kleine toonzaal is een gerenommeerde galerie in Huizen met hedendaagse kunst die elke vier weken werk toont van twee verschillende kunstenaars met verschillende disciplines. Dit keer twee Huizer kunstenaars

Lenie Bos studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te ’s Hertogenbosch. Zij is geboren in de Betuwe en houdt van het rivierenlandschap met de uiterwaarden. Op deze expositie toont zij naast de knotwilgen ook de serie 'Met minder meer', landschappen door eenvoudige geometrische vormen in een vlak op papier met inkt, verdunde inkt en soms iets van krijt.

Beeldhouwer Michiel Linders speelt en experimenteert, zoekt naar beweging in een vorm. Ontdekkend dat balans en evenwicht het belangrijkste is. Oorspronkelijk vooral figuratief, de laatste tijd meer abstract. Hij werkt in klei, brons, steen en hout. Steeds vaker kiest hij voor albast, een steen die het licht lijkt te absorberen.

Iedereen is van harte welkom op de opening zaterdag 15 juli om 15.00 uur. Natuurlijk kunt u ook op een andere dag van de kunst genieten of kunst kopen. Meer informatie is te vinden op de website.


Aanvangstijden

10 juli t/m 5 augustus 2023: 13:00 uur

De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

de kleine toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda