Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kunstroute Oostkapelle

Meerdere data, vanaf 25 aug | Het Kaslokaal | Oostkapelle (Veere)
Kunstenaars die deelnemen aan de Kunstroute Oostkapelle worden uitgedaagd om één kunstwerk aan de hand van een thema te creëren. Dit jaar is er gekozen voor het thema “4 potige”. Ook benieuwt of kunstenaars geïnspireerd zijn geraakt door dit thema?

Wat heeft er 4 poten, wat is er potig of kan je iets poten? Een tafel, een smurf, gewassen? Wederom de vraag hoe gaan kunstenaars met dit thema om? Wordt er gekozen een kunstwerk binnen de comfortzone of gaat men volledig out of the box. In "Het Kaslokaal" zal een foto van het thema object getoond worden en een eigen werk. Op de locatie zal het thema werk in werkelijkheid tentoongesteld zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs op de verschillende locaties. De route leidt langs plaatsen die vaak voor publiek gesloten zijn. Men kan overal instappen op de route aan de hand van de uitgebreide folder deze is te verkrijgen op verschillende locaties in Oostkapelle. In de folder staan afbeeldingen van kunstwerken van alle deelnemers en een plattegrond. Aan de hand hiervan kan men bepalen welke adressen bezocht gaan worden. Alle kunstenaars zijn woonachtig in Oostkapelle of hebben binding met het dorp. Doordat elke deelnemer een gast mag uitnodigen is de route zeer veelzijdig. Vele verschillende kunstvormen worden geëxposeerd. Te denken valt aan keramiek, schilderijen, quilts, glaskralen en spinnen.


Aanvangstijden

Vrijdag 25 augustus 2023: 10.00 uur
Zaterdag 26 augustus 2023: 10.00 uur

De locaties zijn geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Het Kaslokaal
Noordweg 33a
4356 EB Oostkapelle (Zeeland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda