Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

25 jaar Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars

Meerdere data, vanaf 24 jun | De Kunstgreep | Oostzaan
25 jaar Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars.
Opgericht in 1998 door een aantal bevlogen kunstenaars uit Oostzaan, bestaat de vereniging van Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars, dit jaar 25 jaar. Het jubileum wordt dit jaar gevierd met een heleboel extra activiteiten.
Naast de voorjaarsexpositie in de Kunstgreep in Oostzaan wordt er deze keer ook geëxposeerd in het Bartel Jacobsz Centrum naast de Grote Kerk.
In de Kunstgreep kunt u terecht van 17 mei tot en met 26 juni.
In het Bartel Jacobsz centrum hangt de tentoonstelling van 13 mei tot en met 29 juni. Een aantal zondagmiddagen is een kunstenaar aanwezig. Op vrijdagmorgen kunt u ook een kosteloze rondleiding boeken langs beide locaties via het emailadres van de SOK. De kunstenaars zien uw bezoek met plezier tegemoet en leiden u graag langs de kunstwerken.
Juist in het kader van samenwerken zoeken de kunstenaars elkaar aan het eind van deze exposities op om gezamenlijk af te sluiten met “Kunst in de tuin”. Dit vindt plaats op zaterdagmiddag 24 juni en zondagmiddag 25 juni van 13.00- 17.00 uur.
De kunstenaars van de SOK exposeren bij elkaar in een zestal tuinen om zo tot een verrassende wandeling langs de kunst te komen. Zij zijn natuurlijk zelf aanwezig om u rond te leiden. Om het geheel nog feestelijker te maken worden deze middagen omlijst met demonstraties, muziek, hapjes en drankjes. Kijk voor actuele informatie en tijden op de website van de SOK.
De SOK kijken ernaar uit u te begroeten op een van deze gelegen.


Aanvangstijden

Zaterdag 24 juni 2023: 13.00 uur
Zondag 25 juni 2023: 13.00 uur

De kunstgreep is te bezoeken op ma, di, wo en do van 9.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag sluit de Kunstgreep om 12.00 uur. Beide adressen liggen aan het Kerkplein in Oostzaan,1511BD.
Het Bartel Jacobsz Centrum is te bezoeken op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op zondag van 14.00 tot 16.00 uur behalve 14 mei en 24 juni. Wij adviseren te kijken op de website van de SOK.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Prijzen

Gratis parkeren bij Dirk v.d. Broek. Hannie Schaftplein, 1511 VT Oostzaan.
 

Bezoekersinformatie

De Kunstgreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda