Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dutch Artmoney Exhibition

7 t/m 19 augustus 2023 | De Kleine Toonzaal | Huizen
bewaar
Van 7 t/m 19 augustus 2023 vindt in galerie De Kleine Toonzaal in Huizen de eerste Dutch Artmoney Exhibition plaats. Dit is een internationale expositie met 'Artmoney', kunst als betaalmiddel. De kleine toonzaal, een gerenommeerde galerie in Huizen met hedendaagse kunst, neemt je op deze expositie mee naar de wereld waar betaald wordt met kunst. De Kleine Toonzaal is trots om de eerste Dutch Artmoney Exhibition te mogen organiseren waar zo'n 20 internationale kunstenaars aan meedoen.

Artmoney is originele kunst die dient als wereldwijde alternatieve valuta of ruilmiddel. Een Artmoney-biljet is 12 x 18 cm groot en is een origineel handgemaakt kunstwerk. Deze kan zowel 2-dimensionaal en 3-dimensionaal zijn en heeft een waarde van €27,-. Artmoney zijn dus geen prints, maar unieke kunstwerken. Het kan wereldwijd als valuta worden gebruikt bij geregistreerde artmoney-winkels, geregistreerde artmoney-kunstenaars of overal waar acceptatie wordt gevonden. Artmoney wordt ook vaak verzameld. Het is een perfecte gelegenheid om te starten met jouw kunstverzameling.

De opening is zaterdag 12 augustus om 15.00 uur en digitaal geopend wordt door de Deense kunstenaar en initiatiefnemer Lars Kraemer. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de site van De Kleine Toonzaal.


Aanvangstijden

7 t/m 19 augustus 2023: 13:00 uur

Geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Kleine Toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda