Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jubileum-expositie met keramiek en schilderijen

4 t/m 30 september 2023 | De Kleine Toonzaal | Huizen
Van 4 t/m 30 september 2023 viert galerie De Kleine Toonzaal haar 1-jarig jubileum aan de Voorbaan 25 in Huizen met dezelfde exposanten als een jaar geleden, Edith van Eijden-Calis (keramiek) en Simone Stawicki (gemengde technieken). Galerie De Kleine Toonzaal in Huizen heeft zich in een jaar ontwikkelt tot een gerenommeerde galerie welke elke vier weken hedendaagse kunst toont van twee professionele kunstenaars met verschillende disciplines.

Edith van Eijden-Calis werkt met diverse soorten klei en is gespecialiseerd in de Raku- en Naked Raku stooktechnieken. Op deze expositie toont zij haar keramiek gebaseerd op geometrische vorm. Al haar werken zijn unica.

Simone Stawicki’s werk bestaat voornamelijk uit schilderijen van acrylverf, maar ook grafiek en gemengde technieken. In haar kleurrijk werk speelt het licht met het landschap legt de ziel van het landschap bloot.

Er is kunst in verschillende prijsklassen te krijgen, maar gewoon de expositie bewonderen mag natuurlijk ook. "het hoogtepunt is toch wel de openingen van de exposities," zegt eigenares Simone Stawicki "Door de hoge kwaliteit van de tentoongestelde werken heeft De Kleine toonzaal nu al een goed naam gekregen .

Iedereen is van harte welkom op de opening/jubileum-feestje zaterdag 9 september om 15.00 uur. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de site.


Aanvangstijden

4 t/m 30 september 2023: 13:00 uur

Geopend maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Kleine Toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda