Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie Lei Hannen en Marian Mutsaers

27 november t/m 24 december 2023 | De Kleine Toonzaal | Huizen
Van 27 november t/m 24 december 2023 is in galerie De Kleine Toonzaalin Huizen het werk te zien van Lei Hannen (keramiek) en Marian Mutsaers (schilderijen).
 
Keramiek bied Lei Hannen een haast onbegrensde vrijheid in scheppend vermogen. Juist het ontdekken van deze vrijheid is van een onmetelijke rijkdom als professioneel kunstenaar.
Hij ervaart de opgelegde natuurlijke wetmatigheden in keramiek, staal en brons niet als een belasting, maar juist als een metafoor voor de kracht van de elementen met het daarmee afgedwongen respect. Het relativeert. Tevens is het scheppende element in het wordingsproces een weerspiegeling van de vrijheid die hij als onontbeerlijk acht. Vrijheid die je bevechten moet, steeds weer.
 
Marian Mutsaers toont tekeningen in veelal zwart wit tinten, het merendeel met ballpoint. Het thema die de hoofdrol speelt is de kwetsbaarheid van de mens en met name die van het kind. Een aantal werken heeft als onderwerp metamorfose, waarin verschuivingen en opnieuw vormgegeven verbindingen een connectie met elkaar aangaan, waardoor een nieuw beeld ontstaat. Dit beeld ontstaat tijdens het proces. Humor speelt een rol en ook mythologische verhalen.

Iedereen is van harte welkom op de feestelijke presentatie van de expositie zaterdag 3 december om 15.00 uur. De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de website,.


Aanvangstijden

27 november t/m 24 december 2023: 13:00 uur

Geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten).
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Kleine Toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Living the Glass Age
  14 april
 • Expositie Peer van Eeden en Huub Holt...
  t/m 20 april
 • In Touch
  t/m 19 mei
 • Schilderijen - M Kraus en objecten - ...
  vanaf 22 april
Zet alvast in je agenda