Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Expositie keramiek en schilderijen

26 februari t/m 23 maart 2024 | De Kleine Toonzaal | Huizen
Van 26 februari t/m 23 maart 2024 zijn in galerie De Kleine Toonzaal aan de Voorbaan 25 in Huizen de keramische sculpturen van Liesbeth Hensels en olieverf schilderijen van Simone Huy te zien, twee professionele kunstenaars met werk van hoge kwaliteit.
 
Liesbeth wil met haar keramiek haar verwonderen en niet beperken tot een thema of stroming, haar werk is divers. Haar handgevormde objecten zijn geïnspireerd op vormen en texturen die in de natuur en in haar omgeving voorkomen. Puur, soms herkenbaar, soms abstract. Al haar werken zijn unica. Bij de expositie in “De kleine toonzaal” laat ze voornamelijk werk zien van porselein.

Het werk van Simone Huy is meestal landschappelijk van aard. Zij is geïnspireerd door de natuur rondom haar woonplaats Bussum en door plaatsen die zij regelmatig bezoekt, zoals de kust bij Katwijk aan Zee, Zeeland en de Waddeneilanden, maar ook België en Italië. Zij legt de omgeving vast in kleine houtskool-schetsjes. In haar atelier worden deze schetsen - of combinaties daarvan, uitgewerkt in olieverfschilderijen, wat een avontuurlijk proces is. Zij streeft naar een zekere mate van abstractie.

De kleine toonzaal is gevestigd aan de Voorbaan 25 in Huizen en is geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de site.


Aanvangstijden

26 februari t/m 23 maart 2024: 00:00 uur

Geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur (dinsdag gesloten). Meer informatie is te vinden op de site.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

De Kleine Toonzaal
Voorbaan 25
1271 RR Huizen (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Living the Glass Age
  14 april
 • Expositie Peer van Eeden en Huub Holt...
  t/m 20 april
 • In Touch
  t/m 19 mei
 • Schilderijen - M Kraus en objecten - ...
  vanaf 22 april
Zet alvast in je agenda