Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

4Arts Weesp 2024

30 maart t/m 1 april 2024 | Synagoge Weesp | Weesp
Bij de jaarlijkse Paas-expositie van 4Arts in de Synagoge in Weesp exposeren dit jaar Edith van Eijden-Calis, Mariëlle Vroemen , Katrin Cassel en Simone Stawicki.

Edith van Eijden-Calis maakt keramiek in de Raku- en Naked Raku stooktechnieken. Zij is op zoek naar nieuwe vormen en combinaties met andere materialen waarmee ze een eigen stijl creëert en zich hierbij laat inspireren door alles om haar heen . Raku heeft een verrassingselement.

Mariëlle Vroemen is geïnspireerd door de liefde voor mensen en de natuur met thema’s groei, authenticiteit, ontwikkeling en existentie. Deze thema’s zijn gegoten in abstracte sculpturen met een bijzondere afwerking. Zij heeft een totaal eigen stijl

Katrin Cassel werkt vaak zwart en wit met een steunkleur. Op papier. Voor haar collages gebruikt zij vaak moerbei-papier, zwarte inkt en zwart garen, maar ook andere papiersoorten en materialen. Daarnaast maakt zij monoprints die kleurrijker zijn. In alle werken probeert zij zich tot de essentie te beperken.

Het werk van Simone Stawicki bestaat voornamelijk uit kleurrijke schilderijen van gemengde technieken op wenzou rijstpapier geïnspireerd door de gedichten van Bai Juyi. Bai Juyi is een Chinese dichter die leefde van 772 tot 846. De werken worden op traditionele Chinese wijze getoond.

4Arts 2024 is op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 in de Synagoge Weesp, Nieuwstraat 3 in Weesp. Meer info vindt u op de site.


Aanvangstijden

30 maart t/m 1 april 2024: 11:00 uur

zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 van 11.00 uur tot 17.00 uur. in de Synagoge Weesp, Nieuwstraat 3 in Weesp.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Synagoge Weesp
Nieuwstraat 3
1381 BB Weesp (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Straat Museum
    International graffiti and street art museum .. »
  • Muiderslot
    Dwaal rond en ontdek hoe vroeger het leven was op een echt kasteel. .. »
  • Slot Zuylen
    Middeleeuws kasteel waar je een mooie bloementuin en boomgaard kunt bezichtigen. Ook kun je hier con .. »
Zet alvast in je agenda