Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zomerkunstroute De Zeevang

29 t/m 30 juni 2024 | Warder | Warder (Edam-Volendam)
De Zeevang Zomerkunstroute komt er weer aan: Dé culturele tocht en unieke gelegenheid om kennis te maken met het mooie veenweidegebied van de Zeevang én de kunstzinnige activiteiten van de bewoners.

Liefhebbers van historie, kunst, natuur, tuinen en muziek kunnen op 29 en 30 juni een tocht maken langs de dorpen Oosthuizen, Middelie, Warder en Beets. Onderweg kunt u bij de kunstenaars thuis hun ateliers en exposities bezoeken met hun schilderijen, tekeningen, etsen, foto’s, beelden, meubels, sieraden en zelfs plantencollecties. Ook is het heel bijzonder om door indrukwekkende natuurtuinen te dwalen die normaal gesproken vanaf de doorgaande weg niet te zien zijn.

Niet alleen bij de deelnemers thuis, ook in de historische kerken van Oosthuizen, Beets en Middelie kunt u terecht voor een foto-expositie, Ierse en Schotse gitaarmuziek en werk van het Zaans Grafisch Collectief. Het laatste nieuws is dat bezoekerscentrum en poldercafé De Breek ook meedoet als kunstlocatie met een landschapsschilderes als gast. En Jennifer de Jong verzorgt in Warder op nummer 189 een theetuin met zelfgemaakte taart naast haar foto-expositie over verlaten oude gebouwen, zoals kolenmijnen, landhuizen, sanatoria en concertzalen.

De locaties zijn herkenbaar aan de roodoranje wimpels die buiten hangen. Plattegronden met de route, de namen en de adressen liggen voor u klaar bij de deelnemers. De toegang is overal gratis en u bent van harte welkom!.


Aanvangstijden

29 t/m 30 juni 2024: 11:00 uur

De Zeevang Zomerkunstroute is bij uitstek geschikt om op eigen gelegenheid te volgen op het moment dat het uitkomt. Het maakt niet uit in welk dorp of bij welke expositie u begint. De exposities openen op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni om 11.00 uur en sluiten om 17.00 uur. Wie weet tot ziens!.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de tentoonstelling zelf.

Bezoekersinformatie

Warder
Warder 73a
1473 PD Warder (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Tentoonstelling | Beeldende kunst

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Albert Heijn Museumwinkel
    Museum over Albert Heijn. Ga mee terug in de tijd en ontdek wat er in ruim honderd jaar veranderd .. »
  • Museum Van Loon
    Woonhuis van de Amsterdamse regentenfamilie Van Loon, medeoprichter van de V.O.C. Gehele huis is te .. »
  • Museum Het Schip
    Museum over de bijzondere architectuur van de Amsterdamse School. Het museumgebouw zelf is een voorb .. »
Uitgelicht
Cinema Zevenskoop
Theater in Den Helder
Oudheidkamer Texel
Museum in Den Burg
Kinepolis Den Helder
Theater in Den Helder