Studio 26

Woensdag 21 april 2021 | Online | studio 26 | Velp (Rheden)
Eind april is het weer tijd voor Dinnershow Goud verzorgd door Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, in nauwe samenwerking met Rijn IJssel. Met iedere editie een uniek thema, staat deze editie alles in het teken van ‘Golden Movies’.

Zo kan er tijdens de show genoten worden van de echte filmklassiekers die de revue passeren. Echter wordt deze Dinnershow Goud nét even iets anders dan voorgaande jaren. De Dinnershow Goud vindt normaliter jaarlijks plaats in Bemmel, maar helaas is dat dit jaar vanwege de beperkende coronamaatregelen niet mogelijk. Toch is de organisatie niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een fantastisch alternatief bedacht. Als het publiek niet naar de show toe kan komen, dan komt de show toch naar het publiek!

Bij deze editie wordt de kijker vanuit zijn of haar woonkamer live meegenomen naar de tv-studio van Dinnershow Goud. Via een livestream show kan er genoten worden van een spectaculaire avond verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en de Nederlandse Musical Academie.

Om de dinerervaring te behouden, krijgt de kijker de mogelijkheid om een borrelbox bij het ticket te bestellen. Deze borrelbox is voorzien van verschillende hapjes en drankjes samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen. De livestream show vindt plaats op 21 april en 22 april en biedt een avondvullend programma.


Aanvangstijden

Woensdag 21 april 2021: 19.30 uur
Donderdag 22 april 2021: 19.30 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Ticketprijs voor de livestream is €10,-. De borrelbox (geschikt voor twee personen) kan worden besteld voor €25,- inclusief bezorging.
 

Bezoekersinformatie

studio 26
Dit is een online event.
Meer informatie »

Genre: Theater | Show

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Velp

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
 
Coronavirus (COVID-19) maatregelen op dit moment »