Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Spraakmakers

Dinsdag 22 maart 2022 | Flint | Amersfoort
Wat heeft Schumann te maken met de intelligentie van bomen? Wat heeft Haydn van doen met fair pay? Wat op het eerste gezicht onverenigbaar lijkt, blijkt toch met elkaar te maken.

Spraakmakers is een gloednieuwe reizende concertreeks die klassieke muziek combineert met verhalen van nu. Spraakmakers verbindt de stem van bekende meestervertellers Pierre Bokma, Jade Olieberg en Ramsey Nasr met de muziek van Nederlandse topensembles. Samen smeden zij prikkelende verhalen over de wereld van vandaag en bijpassende klassieke muziekwerken tot één nieuwe vertelling. Tegelijkertijd verteld én gespeeld, als een theatraal muziekverhaal. De Vlaamse theatermaker Lucas De Man is flamboyant gastheer en betrekt het publiek tijdens een theatrale avond die vele verrassingen kent. Spraakmakers is voor iedereen die het verhaal en de betekenis zoekt in klassieke muziek.

Prikkelende of vermakelijke verhalen over actuele thema’s − denk aan fair pay, de vierde feministische golf of de intelligentie van bomen – combineert Spraakmakers met klassieke muziekwerken die hier net zo goed over gaan. Nederlandse topacteurs voegen hun stem als extra verhaallijn toe aan de muziek en verbinden zo het werk met het hier en nu. Het verhaal voedt de muziek en de muziek het verhaal. Zo laat Spraakmakers muziek van lang geleden opnieuw relevant klinken in de wereld van nu.

Spraakmakers bestaat uit drie miniconcerten op één avond met verrassingsoptredens en pauze tussendoor.


Aanvangstijden

Dinsdag 22 maart 2022: 19:30 uur

19.30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 29,00.
 

Bezoekersinformatie

Flint
Coninckstraat
3811 WK Amersfoort (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda