Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Oldenhermanns - FCKD

Zaterdag 1 april 2023 | Theater Vianen | Vianen (Vijfheerenlanden)
Een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment!

FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken en waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons nog te wachten staat. Oldenhermanns maakt duurzaamheid sexy en recyclen wordt een uitje. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat Oldenhermanns in FCKD! de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?! Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat Climate Change toch misschien een Hoax is…

Oldenhermanns – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Het Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zegg.


Aanvangstijden

Zaterdag 1 april 2023: 20:15 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree: € 17,50

Parkeren: GRATIS
Garderobe: GRATIS.
 

Bezoekersinformatie

Theater Vianen
Westelijke Parallelweg 1
4133 NH Vianen (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda