Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Theater Stof

Zondag 16 april 2023 | Bogerd | Druten
Verwonder en ontdek mee in een tuin waarin alles groeit…

In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Vogels vliegen over, een rups knabbelt aan een blaadje, een plantje steekt voor het eerst zijn hoofd voorzichtig boven de grond uit en verandert langzaam in een grote, geurende bloem. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst een stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem..

Een beeldende, muzikale voorstelling over de groei – en veranderkracht in de natuur. Beleef de magie van je eigen tuin !

Spelen in het decor
Kinderen kunnen na afloop in het decor spelen, de ritselende lianen voelen, nieuwe bloemen planten en water geven. Ze wanen zich in een grote, groene tuin en mogen ontdekken en verwonderen. De decorstukken zijn door Theater Stof zelf met de hand gemaakt van veelal gerecyclede stoffen. Bij meer dan 75 bezoekers is er na afloop een ontmoeten (in plaats van spelen in decor).

Thematiek en leeftijd
In De Wondertuin worden bijzondere verschijnselen in de natuur uitgelicht: De metamorfose van rups naar vlinder, van zaadje naar ontkieming, van storm en regen naar zonneschijn en vogelzang. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 1 - 7 jaar. Vol verwondering mogen zij genieten van het magische en muzikale schouwspel van de tuin.


Aanvangstijden

Zondag 16 april 2023: 11:00 uur

11.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€10,00.
 

Bezoekersinformatie

Bogerd
Van Heemstraweg 53
6651 KH Druten (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Boer Boris Is De Baas
  21 april
 • Musical Je Anne
  20 april
 • StoryTrail stadswandeling Den Bosch
  21 april
 • Leesvoorstelling Happy Hour
  21 april
Zet alvast in je agenda