Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dinnershow Christmas in Duiven

12 t/m 15 december 2022 | De Ogtent | Duiven
bewaar
In december is het weer tijd voor de Christmas Special van Dinnershow Goud. Onder het genot van een viergangenmenu kun je genieten van een show vol dans, entertainment en live zang in een intieme en feestelijk setting.

Aan de Christmas Special van Dinnershow Goud werken circa 150 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee. De artistieke leiding en productie van het entertainment wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan. Alles rondom de horeca en het diner wordt verzorgd door Vakschool Wageningen.

In 2009 initieerde Hanneke van der Weele, directeur bij Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, de eerste editie van Dinnershow Goud. Inmiddels is dit jaarlijks terugkerende evenement uitgegroeid tot een hoogwaardige en gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Gezamenlijk maakten ze zich hard voor een slimme samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en dit resulteerde in een jaarlijks terugkerend evenement op diverse locaties in Gelderland.

Van 6 t/m 9 december is de Christmas Special te bewonderen in Arnhem. Vervolgens verplaatst de show zich van 12 t/m 15 december naar De Ogtent in Duiven.


Aanvangstijden

12 t/m 15 december 2022: 17:30 uur

Zaal open 17:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

45 euro Duiven (exclusief drank).
 

Bezoekersinformatie

De Ogtent
Remigiusplein 9
Duiven (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Dans

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda