Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lezing SOUL MADE - hebben wij ons lot zelf gekozen

Woensdag 30 november 2022 | Bewustzijnstheater | Terwolde (Voorst)
Tijdens deze avond geeft Anne een introductie over een eeuwenoud mens- en wereldbeeld dat ervan uitgaat dat onze ziel onze ware identiteit is en zelf haar lot bepaalt met als doel optimale groeimogelijkheden te creëren.

Anne vertelt over de verschillende bronnen die dit wereldbeeld omarmen, zowel in eeuwenoude wijsheidstradities alsook in hedendaags empirisch onderzoek van artsen, psychologen en psychiaters. Veel kennis op dit gebied is ook beschikbaar via mediale bronnen, Anne zal ook hierover het een of ander vertellen.

Natuurlijk is dit allemaal erg boeiend, maar het wordt pas echt levend als je het op jezelf kunt betrekken. Anne gaat tevens met het publiek in gesprek over wat dit perspectief zo bijzonder maakt. Hierbij wordt verschil gemaakt tussen jouw ware identiteit (ziel) en jouw persoonlijkheid (ego) die vergankelijk is. De vraag die hieruit resulteert is: wat verandert in jouw kijk op jouw leven als je ervan uitgaat dat jouw ziel jouw lot van tevoren zelf heeft bepaald. En, waarom herinneren we ons onze ware identiteit (ziel) en ons levensdoel niet van begin af aan, heeft dat een functie?

Doe mee aan deze inspirerende avond in de yurt van het 'Bewustzijnstheater' op het prachtige landgoed van de 'Verwondering', tussen de rivier de IJssel en de Veluwe in. Doe mee aan deze inspirerende avond in de yurt van het '#Bewustzijnstheater' van yvonne van der elburg op het prachtige landgoed van de '#Verwondering, tussen de rivier de IJssel en de Veluwe in.


Aanvangstijden

Woensdag 30 november 2022: 19:30 uur

19.30 - 21.30.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 25,00.
 

Bezoekersinformatie

Bewustzijnstheater
Lochemsestraat 7
7396 PJ Terwolde (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda