Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Improvisatie Theatergroep PIT

Vrijdag 3 februari 2023 | Theater De Kik | Elst (Overbetuwe)
bewaar
Theatergroep Pit uit Nijmegen gaat op pad. En waar ze uitkomen is altijd een verrassing. De spelers van Pit laten zich graag verrassen, want wat zullen ze gaan spelen? Improviseren, dat is waar Theatergroep Pit goed in is! Dat betekent in het hier en nu flexibel meebewegen. De presentator vraagt spelers de vloer op en vertelt de kaders van een bepaalde situatie. Er wordt niets afgesproken, ze moeten meteen aan de bak.

Magisch, spannend en soms oprecht ontroerend. Je krijgt met Theatergroep Pit een zeer gevarieerde avond. Onvoorspelbaar goed.

Ga weer fijn mee de theaterzaal in om je onder te laten dompelen in de magie van theater.
Theatergroep Pit speelt sinds september 2005 improvisatietheater in de stijl van het televisieprogramma ‘De vloer op’. Deze theatervorm is om die reden niet te vergelijken met theatersport en er wordt dus niet gewerkt naar een vast theaterstuk.

pit is een amateurvereniging met een professionele uitvoer; een groot gedeelte van de spelers is actief in de theaterwereld. Deze avond staan zij garant voor ontroerende, humoristische en misschien een tikkeltje absurde situaties. Herkenbaar, vertrouwd, maar altijd verrassend. Dus kom naar Pit als je zin hebt in een avondvullend programma voor een scherpe prijs.


Aanvangstijden

Vrijdag 3 februari 2023: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 12,-.
 

Bezoekersinformatie

Theater De Kik
Dorpsstraat 39
6661 EG Elst (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda