Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

'Anna Maria van Schurman Lezing' door Annette Mul

Donderdag 6 april 2023 | Cultuurpodium Dorpskerk Huizum | Leeuwarden
bewaar
De ‘Anna Maria van Schurman Lezing’ door Annette Nobuntu Mul
(muzikaal omlijst door Janneke Warringa).
De ‘Anna Maria van Schurman Lezing’ belooft een van de meest inspirerende ooit te worden. Ze wordt dit jaar namelijk verzorgd door Annette Nobuntu Mul, oprichtster van de Ubuntu Society. De titel van haar lezing is een Zuidafrikaanse: 'Opsoek naar Ubuntu'. Ubuntu, uitgedragen door mensen als Mandela en Tutu, staat voor ‘ik ben omdat wij zijn’. Onze huidige wereld schreeuwt om aandacht voor immateriële vraagstukken en voor onze omgang met de aarde en met elkaar. Annette Mul kan als geen ander aangeven welke lessen van betekenis kunnen zijn voor een verbonden Fryslân en een verbonden Leeuwarden.
Zij werkt bij de School voor Wijsbegeerte en zal haar boek ‘Opsoek naar Ubuntu’ signeren. Doorgaans wordt de winnares van de 2017 The African Recognition Award vergezeld door haar levenspartner Jan Terlouw.
Na het heel persoonlijke en inspirerende betoog van Annette Mul zal Winni Weidenaar een gesproken column verzorgen. Zij is ‘trekker’ van tal van maatschappelijke projecten en actief bij de beweging Ministerie van de Toekomst. Deze bruisende ‘minister van de Toekomst’ won in 2021 de Vrouw in de Media Award Friesland.
Janneke Warringa zingt in haar nieuwe theaterprogramma ‘Ubuntu’ over verbinding en dialoog. Ze wordt o.a. Begeleid door de landelijk bekende pianist Peter van der Zwaag.


Aanvangstijden

Donderdag 6 april 2023: 20.00 uur

20:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

De toegangsprijs is € 6,00 per persoon. Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden aangeschaft via het Ticketkantoor, zoals vermeld op de landingspagina van de Dorpskerk Huizum.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurpodium Dorpskerk Huizum
Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda