Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Marvelous Minds

Meerdere data, vanaf 15 apr | Theater Kikker | Utrecht
bewaar
In deze nieuwe voorstelling werkt Mizou Danst samen met kunstenaar Janine van Veen. Samen creëren ze een drieluik waarin dans en beeldende kunst elkaar aanvullen.

De video's en performancekunst van Janine van Veen zijn als bewegende schilderijen en levende sculpturen. Soms beweegt het beeld minimaal en lijkt het bijna een foto. Soms zie je juist één beweging, die eindeloos wordt herhaald. Het werk van Janine is poëtisch in toon maar heeft ook een onbevangen kwinkslag en de nodige humor waarmee ze zoekt naar (mentale) vrijheid in de tragikomedie van het over-geanalyseerde leven. In de voorstelling tonen de video's het gevoel van gedachten proberen los te laten met een overvol hoofd, het vastzitten in een herhalend patroon en het gevoel van bevrijding.

Mizou Danst is een dansgezelschap van Utrechtse bodem met elk een eigen stijl en inbreng, dat zorgt voor het unieke karakter van de groep. Onder leiding van choreografe Lies Bakker staat Mizou Danst met haar dertien gepassioneerde dansers ten tonele met modern danstheater waarin expressie en diversiteit centraal staat. De choreografieën zijn voor en in samenwerking met de dansers zelf gemaakt en vertellen een verhaal waaraan het publiek zijn eigen invulling kan geven. Lies betrekt de dansers nauw in het maakproces, waardoor de dansers zich verbonden voelen met de inhoud van de stukken en hoe dit over te brengen. Dit zorgt ervoor dat het publiek wordt meegezogen en een glimp op kan vangen van een andere wereld.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 april 2023: 19.00 uur
Zaterdag 15 april 2023: 21.00 uur

19:00 uur
21:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

18,- euro.
 

Bezoekersinformatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Dans

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda