Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Improvisatievoorstelling Buiten Bereik & Doppio

Vrijdag 9 juni 2023 | Theaterzaal C | Nijmegen
bewaar
Een avondje genieten van improvisatietheater waarbij hilarische scènes worden gespeeld aan de hand van jouw wildste ideeën. Dit kan op vrijdag 9 juni vanaf 20.30 in theaterzaal C van de Radboud Universiteit, als improvisatietheatervereniging Buiten Bereik samen met studententoneelvereniging Doppio uit Eindhoven een improvisatievoorstelling zal verzorgen. Dit team uit de gekste stad van Nederland gaat er alles aan doen om samen met Buiten Bereik hilarische en mooie scènes neer te zetten, spanning en sensatie gegarandeerd!

Tijdens de voorstelling zullen de twee teams van vier spelers verschillende korte scènes spelen binnen bepaalde spelvormen. Elke spelvorm heeft zijn eigen regels en uitdagingen, hierdoor blijft de avond afwisselend en verschrikkelijk amusant! De scènes zullen vervolgens volledig geïmproviseerd worden aan de hand van een suggestie uit het publiek. Het enige wat van te voren vast staat is dat het een enerverende en vermakelijke avond zal worden waarbij je het puntje van je stoel geen moment zal verlaten! Daar wil je toch bij zijn?.


Aanvangstijden

Vrijdag 9 juni 2023: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Standaard: €7,50
Studenten: €5,-.
 

Bezoekersinformatie

Theaterzaal C
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda