Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Open Podium

Zondag 28 mei 2023 | Cultuurhoek | Driebergen-Rijsenburg (Utrechtse Heuvelrug)
In hartje Driebergen ook deze zondagmiddag het OPEN Podium van de CultuurHoek. Een bezoek aan de intieme theaterzaal staat weer garant voor een afwisselende, laagdrempelige culturele mid-dag met ontluikend en gevorderd muziek- en theatertalent.
Met de akoestische folkrock band ‘Raising Hats’, standup-comedy van Michael Mars, een vioolsolo van het stuk Paganini Caprice en Ilias Salhi met ‘Delicious Blend of Songwriter And Pop’. Hoogste tijd voor een pauze in de sfeervolle foyer om daarna opnieuw te genieten van de laatste drie optre-dens. Met de alternatieve pop-rock van ‘Inkhorn Controversy’, de cabaretière Saskia Scherpenzeel en als afsluiter ‘Suikerbeest’ met Nederlandstalige luistermuziek.
En zo weet de CultuurHoek, naast een diversiteit aan exposities, ook haar publiek te verrassen met vrolijke, gevoelige en swingende optredens. Altijd ruim voldoende om over na te babbelen met een drankje in de foyer.
De entree van CultuurHoek vindt u aan de Engweg (nr.14) en om de hoek op de Korte Dreef in Driebergen. Inloop vanaf 13.30 uur.


Aanvangstijden

Zondag 28 mei 2023: 14:00 uur

Aanvang 14.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree € 5,- inclusief drankje.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurhoek
Engweg 14
3972 JH Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda