Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Shrek the Musical

Meerdere data, vanaf 28 okt | Theater Amphion | Doetinchem
Shrek The Musical brengt de geliefde personages Fiona, Ezel en natuurlijk Shrek uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt.

Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras. Om het moeras weer terug te krijgen moet hij voor de valse heerser Lord Farquaad prinses Fiona uit een grote toren redden.

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater.

Bijna jaarlijks staat MPG op de planken in het Amphion Theater met grote musicals, zoals Aida, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd en hun meeste recente productie Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Daarnaast worden er ook andere bijzondere locaties gekozen voor producties en optredens. Zo heeft MPG reeds tweemaal mogen optreden op het Simonsplein in Doetinchem en traden zij op in de Steengroeve te Winterswijk tijdens de voorstelling The Wall van Roger Waters.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 oktober 2023: 14.30 uur
Zaterdag 28 oktober 2023: 20.00 uur
Zondag 29 oktober 2023: 14.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

29,95 euro incl. garderobe en pauzedrankje.
 

Bezoekersinformatie

Theater Amphion
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Musical

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda